Doğal Görünümlü Lamine Diş Kaplamaları

Doğal Görünümlü Lamine Diş Kaplamaları

Bazı kişiler estetik diş tedavilerinin doğal olmayan bir gülüşe neden olacağından endişe etmektedirler.

Bazı insanlar, bir diş beyazlatma işleminden daha parlak ve beyaz bir gülüş isterken, bazı kişilerse TV’de gördüğümüz Hollywood parıltısını değil, daha doğal bir görünüm isterler.Diş beyazlatmada bu, sürecin istenen beyazlık seviyesine ulaşıldığında durdurulmasıyla sağlanır.

Lamine Diş kaplamaları

Lamine diş kaplamalarının rengi bozulmuş veya yontulmuş ve çatlamış dişlere uygulanması ve herkeste tam uyum olmamasından dolayı, bazı kişiler çok öne çıkan ve doğal görünmeyen bir sonuçtan endişe etmektedirler. Fakat her bir bireyin ihtiyaçlarına uyan tam uygun lamine kaplamalar ile bu durumun önüne geçilmektedir. Maksimum etki için diş beyazlatmada parlak bir ton isteyenlerin yanında daha mütevazı ve doğal görünümlü bir iyileştirme isteyen kişiler de vardır. Bu, estetik diş hekimleri için sorun teşkil etmez ve doğal bir görünüm ve kişiye en uygun renk için tüm gerekli tedbirler alınmaktadır.

Renk korunumu

Tam uyumlu lamine kaplamaların uygulanan bölgede on yıl veya daha fazla ömrü vardır ve insanların aynı rengin mümkün olduğunca uzun zaman için korunmasını istemeleri doğaldır. Lamine kaplamalar geçirgen olmayan porselenden yapılır ve çay gibi leke bırakan ürünleri kolayca tutmaz.

Bununla birlikte sigara dumanından gelen katran gibi maddeler lamine kaplamaların dış kısmına yapışabilmektedir. Bu nedenle lamine yaptıran kişiler sigara tiryakisi iseler bu riskten haberdar edilmelidirler. Tabi bu durum, sigarayı bırakmalarına vesile olursa hem ağız sağlıkları için iyi olduğundan hem de ağız kanseri riskini azalttığından faydalı olacaktır.

Doğal renginde olsun veya daha parlak bir tonda olsun uygun lamine kaplamalarla gülüşünüzü çok daha iyi hale getirebilir ve güven kazanabilirsiniz.

 

Yorumlar “Doğal Görünümlü Lamine Diş Kaplamaları

Bu blog için henüz yorum yapılmamış.

YORUM YAZIN

Eposta adresiniz görüntülenmez. * ile işaretli alanlar zorunludur.