Diş Beyazlatma Fiyatları

Diş Beyazlatma Fiyatları

Diş Beyazlatma Fiyatları

Her hastanın diş rengi farklıdır. Bu nedenle hastaya uygulanacak beyazlatma ilacı türü ve miktarı farklı olabilir. Dişin ağızdaki rengine göre uygulama diş beyazlatma işleminin süresi ve kullanılacak malzeme değişir. Bu nedenle tek bir fiyat vermek doğru olmaz. Diş beyazlatma fiyatı 2019 yılında sizler için döviz artışlarından etkilemeden TL olarak belirlenecektir.

Diş Beyazlatma Fiyatları Neden Yüksek?

Dişlerimiz zaman içerisinde dış etkenlere maruz kalırlar ve yüzeylerinde kir ve leke oluşumu görülür. Bunun ötesinde zaman ile dişin mineral yapısı içerisine giren renkli sıvılar (çay, kahve, şarap, meyve suları vb.) nedeni ile renkleri koyulaşır. Dişin koyulaşan rengini açmak için diş macunları, özel diş fırçaları, klinik ve ofiste kullanılan diş beyazlatma ilaçları kullanılır. Bunların bir kısmını beyazlatıcı diş macunu ve leke çıkaran diş fırçalarını kişi kendisi uygulayabilir. Diş taşı oluşumu da diş ve diş eti dokusunun bozulmasına neden olur. Ancak kimyasal kullanarak diş beyazlatma işlemi gündeme geldiğinde mutlaka diş hekimi ile irtibata geçmek gerekir.

Diş hekimlerinin kullandığı diş beyazlatıcılar dişin mine tabakasına uygulanır. Plak veya klinik uygulama ile diş yüzeyine temas ettirilirler. Bu sayede dişin içerisine nüfuz eden beyazlatıcı kimyasallar (peroksit) sayesinde diş rengi daha açık bir tona kavuşur. Profesyonel olarak kullanılan diş beyazlatıcılar ile dişin rengi açılır ise diş yapısı kesinlikle zarar görmez. Diş beyazlatma işleminde dikkat edilmesi gereken en önemli konu dişin mineral yapısının zarar görmemesidir.

Dünya standartlarında izin belgesi olan ve üretici-ithalatçı-toptancı zinciri bilinen ürünler kullanılmalıdır. Ancak bu şekilde kullanılan üründen emin olunabilir. Maalesef ülkemizde birçok ürünün sahteleri veya taklitleri piyasaya sürülmektedir. Diş beyazlatma malzemeleri pahalı ürünlerdir. Nakilleri sırasında sıcağa maruz kaldıklarında bile bozulurlar. Uzak ülkelerden geldikleri için taşıma maliyetleri de daha fazla olmaktadır. Soğuk zincir ile bir ilacın ithalatı nerede ise ilacın kendisi kadar bir maliyet tutmaktadır. Bütün bu unsurlar dikkate alındığında diş beyazlatma fiyatları ucuz olamamakta. En ucuz diş beyazlatma yöntemi veya fiyatını arayanların, sahte veya bozuk ürünler ile karşılaşacakları konusunda kendilerini uyarmış olalım.

 

Yorumlar “Diş Beyazlatma Fiyatları

Bu blog için henüz yorum yapılmamış.

YORUM YAZIN

Eposta adresiniz görüntülenmez. * ile işaretli alanlar zorunludur.