Yeni Yıl için Daha Estetik Dişler

Yeni Yıl için Daha Estetik Dişler

2017’de mevcut olan diş tedavilerine bakış.

Mevcut kozmetik diş prosedürleri ile yeni yıla daha iyi bir gülüşle merhaba diyebilirsiniz.

Diş Beyazlatma

Klinikte ve evde beyazlatma prosedürlerinde, eczanelerden alınan beyazlatma kitlerinin aksine, profesyonel ellerde beyazlatıcının yerleştirildiği trayler (ölçü kaşıkları) dişinize tam uyum sağlayacak şekilde hazırlanır.  Bu önemlidir çünkü beyazlatma ajanı, sızma durumlarında dudak ve diş etlerinde yanmalara neden olabilmektedir. Bu yöntemle konforlu bir tedavi sağlanır ve iki hafta içerisinde daha beyaz dişlere sahip olursunuz.

Daha sonra bu ölçü kaşıklarına zaten sahip olduğunuzdan dişinizde tekrar renk bozulma olması durumunda tek ihtiyaç duyduğunuz basit bir ilave işlemi olacaktır.

Daha düzgün ve güçlü dişler

Çarpık dişler pek çok kişinin kabusudur. Bu kişiler genellikle modern diş hekimliğindeki gelişmelerden habersiz olarak eski tarza metalik telleri takmaya devam etmektedirler. Fakat Invisalign ortodontik sistem (gizli apareyler) gibi çok daha modern ve etkili sistemler mevcuttur.

Daha doğal görünümlü ve dişlere doğrudan uyan ve yemek ve temizleme için kolayca çıkarılabilen neredeyse görünmez bu diş telleri çok daha etkili ve rahat bir çözüm sunmaktadır. Invisalign, hem gençler hem de erişkinlerin kullanımı için uygundur.

Laminate Veneer (Yaprak Porselen)

Önemli oranda lekelenmiş veya çatlamalar ve yontulmalara sahip dişler, klasik diş beyazlatma işlemleri ile yeterli oranda düzeltilemedikleri gibi bu işlemler bu gibi kusurların daha da görünür olmasına neden olmaktadır. Bu gibi sorunlarda dişlerin zarar görmüş ön mine yüzeylerinin yerine geçen porselen diş kaplamaları mükemmel bir çözüm sunmaktadır.

Diş renginde dolgular

Son olarak, güldüğünüz zaman insanların dişlerinizdeki koyu renkli amalgam dolguları fark etmesinden rahatsızsanız, diş hekiminizden dişinizin tonuyla uyumlu hale getirilebilen beyaz diş dolguları hakkında bilgi almalısınız.

 

 

Yorumlar “Yeni Yıl için Daha Estetik Dişler

Bu blog için henüz yorum yapılmamış.

YORUM YAZIN

Eposta adresiniz görüntülenmez. * ile işaretli alanlar zorunludur.