İmplant Yaptırmanın Dört Önemli Avantajı

İmplant Yaptırmanın Dört Önemli Avantajı

Bir veya daha fazla eksik dişiniz varsa, en iyi seçenek implant diş veya diş köprüsü olabilir. Diş implantları veya diş köprüsü, çiğneme işlevini iyileştirmek, rahatsız protez kullanım ihtiyacını ortadan kaldırmak ve görünüşü iyileştirmek için uygulanır.

İmplant diş uygulamasının veya diş köprüsünün sizin için doğru prosedür olup olmadığına karar vermenize yardımcı olmak için dört ana avantajı https://www.istanbuldent.com.tr olarak incelemeye karar verdik.

1-Mevcut dişlerinizi korur

Kalan dişlerinizin korunması için uygun maliyetli bir yol olan diş köprüleri eksik dişlerin yükünü dayanak olarak kullanılan dişlere verir. Bu dişler aşırı yük aldığında sallanmaya başlayabilirler. Eksik diş bölgesinde iki implant ile yapılacak diş köprüleri rahatlıkla üç diş için görev yapabilirler.

2-Eksik dişler tamamlanarak çiğneme işlevinizi geri kazanırsınız:

Birkaç dişinizi kaybettiyseniz, çiğneme kabiliyetiniz önemli ölçüde tehlikeye girer. Bu kalan dişlerinizde basınç artışı ile sonuçta sonuçta erken bozulmalarına neden olabilir.

3- İmplantlar konuşmanızın düzelmesine yardım eder:

Bir diş köprüsü, konuşmanın bozulması ile ilgili sorunları da ortadan kaldıracaktır.Diş kaybı genellikle konuşma bozukluğuna ve kelimeleri rahat bir şekilde telafuz edememeye yol açabilir. Bu süreç, çenede yetersiz kemik olan hastalar için mevcuttur. Bazı durumlarda implantın desteklenmesi için yeterli çene kemiği bulunmamaktadır. Tek diş implantları 'diş boşluklarına' yerleştirilebileceği için diş implantları köprüsü bu sorunu çözebilir ve bundan sonra bir köprü sabitlenir. Çene kemiğinde minimum etki ve implantların minimal kullanımı ile tam bir diş vazifesi görür.

4-Diş implantları ile güvenli hissedebileceğiniz sabit dişlere kavuşursunuz:

Diş implantı üzerine yapılacak köprü protezi , ağzınızda kalıcı olarak sabitlendiği için bu sorunu çözebilir ve bir güvenlik hissi ve doğal diş hissi sunar. Bir diş implant köprüsü, geleneksel bir protezden daha fazla destek sunar. Geleneksel protezden farklı olarak, diş implantları köprüsü kalıcı olarak sabitlenmiştir, bu nedenle temizleme amacıyla kaldırmaya gerek yoktur. Buna ek olarak, doğal protezler gibi hissediyor ve işlev görüyor ve sıklıkla geleneksel protezlerle ilişkili harekete herhangi bir rahatsızlık vermiyor. Bir diş implantları köprüsü, en tahmin edilebilir uzun vadeli sonuca sahiptir. Bunun sizin için bir seçenek olabileceğini düşünüyorsanız, implant kliniğimiz ile görüşmelisiniz.

Yorumlar “İmplant Yaptırmanın Dört Önemli Avantajı

Bu blog için henüz yorum yapılmamış.

YORUM YAZIN

Eposta adresiniz görüntülenmez. * ile işaretli alanlar zorunludur.